Internet
January 13, 2006
www.livejournal.com
Current music: Ali Helnwein; Glass
dorianrosen
Mercedes
Mercedes and Ali Helnwein
Taiturimaisen nerokkaasta piirtäjästä kuin myös lumoavasta kirjailijasta. "Jumalan ilon" tyttärestä (minua saksankielessä valistuneempi kämppikseni kertoi juuri aamulla minun ollessani enemmän kuin tohkeissani, liki täristen, kaikesta mikä oli järkyttänyt maailmaani tänä aamuna... hän kertoi, että Gottfried tarkoittaa Jumalan iloa). Helnweinin tytär, hän jonka taiteeseen hullaannuin heti kun löysin hänet löysi minut ja kiitti minua vaikka juuri minun on pitänyt useasti kirjoittaa hänelle ja kiittää häntä vain sen vuoksi, että hän on olemassa. Eryneiojen eripura pyyhkiytyy pois hänen suloisen katseensa myötä ja tunnen Afroditeen sulohenkäyksen nostattavan minut jälleen kerran johonkin korkeammalle. Mercedes Helnwein. Rakkaus.
Dorian ([info]dorianrosen) wrote:
@ 2006-01-13 10:24:00
Current mood: lumoutunut
Current music: Ali Helnwein; Glass
Huomasin jotain ihmeellistä tänä aamuna, jotain sellaista mistä en saattanut edes uneksiakaan. Tämä viehkeä ja niin runollinen ja kaunis henkilö kiitti minua siitä että olin lisännyt hänet muiden ihailemieni kirjailijoiden joukkoon, eritoten hän oli ilahtunut siitä että Fernando Pessoan nimi on mainittu hänen rinnallaan. Tämän lahjakkaan naisen nimi tulee esiin jo lähestulkoon ensimmäisessä entryssäni, joka silloin oli vielä hapuilevaa maalailua, oman äänialan epäröivää löytämistä mutta samanaikaisesti kuitenkin - kaikesta silloisesta kömpelyydestä huolimatta - minussa oli syntynyt halu laulaa. Ja kuten Henry Miller sen niin osuvasti ilmaisee Kravun kääntöpiirissä, ei tarvitse kuin omata kauhkot ja tahdon laulamiseen, se riittäisi. Mutta ajauduin nyt jostain keskeisestä pois.
Hänestä.
Taiturimaisen nerokkaasta piirtäjästä kuin myös lumoavasta kirjailijasta.
"Jumalan ilon" tyttärestä (minua saksankielessä valistuneempi kämppikseni kertoi juuri aamulla minun ollessani enemmän kuin tohkeissani, liki täristen, kaikesta mikä oli järkyttänyt maailmaani tänä aamuna... hän kertoi, että Gottfried tarkoittaa Jumalan iloa). Helnweinin tytär, hän jonka taiteeseen hullaannuin heti kun löysin hänet löysi minut ja kiitti minua vaikka juuri minun on pitänyt useasti kirjoittaa hänelle ja kiittää häntä vain sen vuoksi, että hän on olemassa. Suurimman ihailemani taiteilijan tytär löytää minut jonkun ihmeellisen kiertotien kautta ja vielä vaivautuu lähettämään jonkun ystävällissävyisen viestin... Jotain tästä kaikesta kertoo se, että minä vieläkin tärisen hakatessani näitä sanoja, kirjaimia, jotka uskollisesti välittyvät WordPadiin sitä mukaa kun jatkan tätä rytmistä liikettä käsilläni...
Mikään sana ei riitä kuvaamaan tätä haltioitumista jota tunnen tällä hetkellä. Kaikki on silmissäni niin riittämätöntä ja kelpaamatonta ja kömpelöä. On kuin hetkellisesti itse Jumala olisi koskettanut sieluani ja nähnyt minun olevan olemassa... Eryneiojen eripura pyyhkiytyy pois hänen suloisen katseensa myötä ja tunnen Afroditeen sulohenkäyksen nostattavan minut jälleen kerran johonkin korkeammalle. Mercedes Helnwein. Rakkaus.
Ali and Mercedes Helnwein
2006
back to the top